Lomi Lomi bone washing

Bone washing is een aloud Hawaiiaans opschoningsritueel. Heb je het idee dat je veel spanning vasthoudt, maar weet je niet precies waarom? Onderga deze bijzondere behandeling. Gebruikmakend van je eigen Ha Breath word je uitgenodigd diepgewortelde spanning los te laten en een nieuw evenwicht te zoeken…

Iedereen heeft zijn ademhaling altijd bij zich. Hawaiianen kennen een spirituele betekenis toe aan de diepe Ha Breath. Samen met mij ga je deze ademhaling inzetten terwijl je gewrichten rustig worden geroteerd. Dit zorgt voor een diepgaand loslaten. Velen ervaren de kracht van ogenschijnlijk kleine aanrakingen. Zowel fysiek als mentaal en energetisch komt er van alles in beweging. Laat je verrassen door de effecten van het ‘opschonen’ door de Bone Washing.

Een bevrijding van oude spanning met Lomi Lomi bone washing.

Een bevrijding van oude spanning met Lomi Lomi bone washing.


Een Bone Washing wordt als aparte Lomi behandeling aangeboden en duurt anderhalf uur. In overleg worden schouders/armen en/of benen behandeld. Deze behandeling kan ook in combinatie met een LomiLomi massage worden geboekt, en vormt zo een complete Lomi dagdeel-behandeling. Tarief op aanvraag.