huisregels

De volgende huisregels gelden in deze speciale Corona tijd. Daar onder vind je de ‘oude’ regels.

* De afspraak is pas definitief als jij op de dag van de behandeling fit bent, en ik ook. We spreken af dat we de afspraak cancellen bij COVID-gerelateerde klachten. Heb je zelf twijfels over je gezondheidstoestand in verband met een andere ziekte of aandoening, neem dan eerst contact op met je huisarts.

*  Het annuleren of verzetten van een afspraak is ten tijde van de corona maatregelen kosteloos. Dit geldt dus ook bij milde verkoudheidsklachten kort voor de afspraak, dan graag contact met mij opnemen dan kunnen we de afspraak annuleren of verzetten.

* Zelf zal ik mijn gezondheid en evt klachten natuurlijk ook goed blijven monitoren en afzeggen als ik dit nodig acht voor de gezondheid van mijn cliënten.

* In deze periode zorg ik goed voor mijn gezondheid, door voldoende nachtrust, goede voeding, beweging in de buitenlucht en het beperken van mijn sociale contacten.

Tijdens de afspraak

*  We houden zoveel mogelijk afstand voor en na de behandeling

*  Ik begroet je met mijn warmste lach en niet met een hand of knuffel

*  Een kopje thee voor of na de massage mag ik je niet aanbieden, neem zelf evt een bidon met water mee

*  Beide wassen wij onze handen voor en na de massage

*  Het dragen van een mondkapje is voor beiden optioneel. Wanneer je dat graag wilt, draag ik het mijne, en zelf zorg je dan ook voor een eigen mondkapje.

*  Na elke massage wordt alles in de praktijk schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd.

*  Betalen is uitsluitend contactloos

De praktijk is voorlopig geopend voor een beperkt aantal behandelingen. Ik reserveer twee uur per cliënt inclusief schoonmaak. Cliënt betaalt hiervoor het tarief van 90 minuten: €85,-

N.B. Bestaande strippenkaarten kunnen gewoon worden gebruikt.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

—————-

Oude (en nog steeds geldende) regels, tenzij hierboven anders vermeld

Om de massage prettig te laten verlopen, heb ik een aantal huisregels opgesteld. In formelere taal, kun je ook de Algemene voorwaarden lezen. Voor het AVG document verwijs ik je naar deze pagina. Tijdens de anamnese zal ik je tevens vragen het AVG document te ondertekenen en een Cliëntformulier in te vullen.

Wees op tijd aanwezig, om ontspannen aan de massagesessie te kunnen beginnen. Draag gemakkelijk zittende kleding, waarvan het niet erg is dat er wat olie op komt. Ik adviseer om na afloop wat vrije tijd in te plannen om de uitwerking optimaal te kunnen ervaren.

Voor aanvang van een behandeling nemen we samen het Cliëntformulier door, dat je voor de eerste behandeling krijgt thuisgestuurd. Hierin wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot het medische verleden. Geef aan wat voor jou het doel van de massage is en vooral waar je eventueel last van hebt.

Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling gestaakt worden en word je doorverwezen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn pas weer mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt.

Ben je reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, vraag dan bij hem/haar na of massage geen bezwaren oplevert.

Eventueel medicijngebruik of middelengebruik dien je voorafgaand aan de massage mee te delen, aangezien dit van invloed kan zijn op de behandeling. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling noodzakelijk.

Laat het ook weten als je bent doorverwezen door een fysiotherapeut of dokter.

Bedenk vooraf of er nog andere belangrijke dingen zijn die vermeldenswaardig zijn om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.

Je wordt altijd met respect behandeld, tijdens de massages ben je met (hand)doeken bedekt. Alleen dat lichaamsdeel waarop gewerkt wordt, is ontbloot.

De Strijkplank is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

Annuleren van de afspraak 24 uur van tevoren.

Helaas hebben sommige mensen verkeerde verwachtingen van een massage en geeft dat aanleiding tot misverstanden. Voor alle duidelijkheid: geen erotische massage.