Mini-retreat

Bij de Strijkplank kun je even helemaal tot jezelf komen. De massagepraktijk is gevestigd op een biologische kwekerij en bevindt zich middenin de natuur, aan de rand van Leusden. Kyra Gunneweg biedt vanuit haar praktijk diverse natuurgerichte behandelingen aan, waarvan een groot deel gestoeld op de Hawaiiaanse massagetraditie, de Lomi Lomi. De Strijkplank biedt nu naast het bestaande aanbod van losse behandelingen ook de mogelijkheid om wat langer stil te staan bij lijf en welzijn: de mini-retreat.

poort van de Strijkplank

Welkom bij massagepraktijk de Strijkplank

Een mini-retreat, een cadeau voor jezelf

Naast een fijne lichaamsgerichte behandeling, vormt het Hawaiiaanse gedachtengoed een mooie ingang om met bepaalde thema’s aan de slag te gaan. Aan het begin van de dag kun je een intentie neerzetten die bij jou past. Tijdens de mini-retreat werk je dus aan een bepaald doel dat op dat moment voor jou relevant is. Denk hierbij aan: beter contact krijgen met je gevoel, stilstaan bij verlies, inspiratie opdoen voor een project of meer balans tussen lichaam en geest. Overall is het doel om eens even wat langer stil te staan bij wat er op dit moment belangrijk is in je leven.

Hoe ziet een mini-retreat eruit?

Je bent de hele dag te gast op een prachtige plek aan de Laapeersebeek. Ik heet je aan het begin van de ochtend welkom in de knusse massageruimte. We beginnen met een welkomstritueel, een lekker kopje thee met kruiden** uit eigen tuin en een voetenbad. Hiermee bekrachtigen we jouw intentie voor de dag. Vervolgens onderga je in de loop van de dag één of twee behandelingen. Hieronder vind je een aantal suggesties voor het dagprogramma. Afhankelijk van je behoefte op de dag zelf, kan het programma uiteraard nog aangepast worden.

Thema retreats*

Inspiratie

Kahi Loa en een Power Lomi behandelingNatuur bij de Strijkplank

Detox

Body Tune Up en een Lomi Lomi

Total relax

Lomi rugmassage en een holistic pulsing

Balans

Touch for Health behandeling en een bamboemassage

Je eigen plek

Wanneer je geen behandeling krijgt, verblijf je in een aangenaam verwarmde pipowagen, met basic voorzieningen. Een plek om je helemaal te kunnen terugtrekken. Laat je telefoon lekker bij de ingang achter. Geen Wifi, geen internet, wel voldoende papier en middelen om je creatief te kunnen uiten. Ook ben je uitgenodigd om bij mooi weer of juist in weer en wind buiten te vertoeven, eventueel je handen uit de mouwen te steken in de tuin, hout te hakken, te mediteren of een wandeling te maken. Net waar je behoefte aan hebt; de keus is aan jou. Tussen de middag is er een lekker warm soepje met brood en/of fruit.**

Data

Voor het najaar 2020 zijn de volgende data beschikbaar: Dreamcatcher

Vrijdag 4 september

Maandag 28 september

Vrijdag 9 oktober

Dinsdag 13 oktober

Maandag 26 oktober

Vrijdag 13 november

Maandag 23 november

Kosten

De mini-retreat is in 2020 te boeken tegen het gereduceerde tarief van €189,- Per 1-1-2021 gaat dit omhoog naar €249,-.

Een mini-retreat bij de Strijkplank is inclusief:

  • Verblijf overdag in een knusse ruimteEnjoy it all
  • Maximaal twee behandelingen van een uur in de praktijk
  • Gebruik handdoeken en massage-olie
  • Een Strijkplank-verrassing

Zelf meenemen:

  • Laarzen
  • Regenkleding
  • Sloffen of slippers
  • Eventueel een set schone, comfortabele kleren
  • Een bidon
  • Lunch en fruit

In overleg is een overnachting in een nabijgelegen Bed and Breakfast mogelijk. Informeer!
Voor boekingen kun je een mail sturen naar info@destrijkplank.nl Vermeld duidelijk welke datum je verkiest, wat de reden is dat je een retreat wilt doen en naar welke behandeling je voorkeur uitgaat.

*Meer informatie over de diverse behandelingen vind je op deze website.
**Helaas biedt het huidige Covid-19 protocol geen ruimte voor het verstrekken van voeding, drankjes of water. Tot nader order is het dus aan de cliënt om dit zelf mee te nemen.