strijkgoed

Ik heb heerlijk genoten van de massage en ben nog steeds helemaal zen! Dit gevoel wil ik vast houden! Ik ga er zeker mee verder met J. Ze is zelf ook de hele dag rustig en tevreden geweest (meer dan anders) dus het heeft op haar ook een goeie uitwerking gehad! M. (kraammassage)

Ik heb het als heel prettig ervaren , je gaf me het gevoel dat je er echt voor mij was en op de een of andere manier was het of je ook energie doorgaf. Vooral toen je mijn hand masseerde waarbij je jouw en mijn vingers in elkaar vast had voelde het heel warm en verbonden aan.  D. (Ayurvedische massage)

Massagepraktijk De Strijkplank heeft een prettige ontspannen sfeer, waarbij duidelijk ruimte voelbaar is voor ieder individu. Met zachte, kundige hand weet masseuse Kyra het lichaam in balans te brengen en volledig te laten ontspannen. De mogelijkheid zelf ingrediënten te kiezen voor de massageolie maakt je als klant geïnteresseerd in de ayurvedische filosofie en geeft je het gevoel de massage samen te doen. Het is raadzaam na afloop minimaal een aantal uren rust in te plannen zodat het effect goed in kan werken.  E. (Ayurvedische massage)

Bij De Strijkplank in Leusden heb ik al diverse massages ondergaan. Een massage is iets intiems, waarbij je vertrouwen moet hebben in de masseur/masseuse. Kyra is een prettige persoonlijkheid, waarbij ik me op mijn gemak voel. Haar werkwijze is subtiel en respectvol. Het is werkelijk een moment van onthaasten. Kyra lijkt alle tijd van de wereld te hebben, dat bevordert het gevoel van totale ontspanning. Een aanrader! E. (diverse massages)

P1120209

Vandaag genoten van een heerlijke massage. Mijn passie ging meteen stromen. Ben hierna heerlijk bezig geweest met schilderen… Iets om veel vaker te doen!!! S. (holistic pulsing)

Ik had erg veel last van spanning in mijn nek, waardoor ik al een aantal dagen flinke hoofdpijn had. Het was erg prettig om lekker ingepakt, volledig in de watten te worden gelegd. Als een kind wat zich niet lekker voelt in slaap te worden gewiegd of in dit geval in een diepe ontspanning. Ik voelde me volledig op mijn gemak bij Kyra, hier schept zij dan ook de omstandigheden naar. Aan het einde van de massage liet ze me een tijdje liggen, waardoor ik nog even kon nagenieten en niet direct weer in de rat race van alledag verder ging. W. (holistic pulsing)

Je bent een super goede masseuse! Ik had de laatste maanden iedere dag veel last van hoofdpijn,  het kwam soms plotseling op en ging  dan weer weg en dan kwam het ‘s avonds weer op. En gister avond na de massage had ik echt heel veel hoofdpijn, het kwam denk ik allemaal los. Dus ben ik vroeg gaan slapen en ik voel me vandaag echt zo goed! Bedankt! M. (mixed massage)

De massage heeft een positieve uitwerking. Er is letterlijk een last van mijn schouders afgevallen. Voor het eerst in maanden zit er geen voortdurende spanning meer. Erg bijzonder voor mij. Je hebt magische handen. S. (mixed massage)

Heb veel aan je massagebehandelingen gehad. Spanningen uit mijn lijf gestreken en ook ruimer ademen. De magie dat je hoofd leeg wordt tijdens de behandeling en je heerlijk wegsuft. Dank voor je krachtige en kundige aanpak. J. (ontspanningsmassage)