bamboemassage

foto: http://www.hedyharts.nl/

Bamboe is een oersterk en vederlicht natuurproduct. Het neemt snel warmte over en past door de rondingen uitstekend in een massageroutine. Massage met bamboestokken kan licht zijn of met veel druk, ritmisch of rustig. De massage kan zowel over de kleding als direct op de huid gegeven worden. Bij massage op de huid kunnen de bamboestokken eventueel worden voorverwarmd en gebruikt in combinatie met verschillende soorten massageolie.

Bamboe massagestokken helpen bij  het overbrengen van energie, stimuleert de bloedsomloop, en helpt het zelfhelende proces in het lichaam. Met bamboemassage kan men tot 10x dieper in het  weefsel werken, wat een groter effect ressorteert dan een massage met de handen. Strijken, inleunen, rollen, drukpuntbehandeling en zogenaamde tapokees (roffelen) zorgen voor een afwisselende ervaring. Een cliënt omschreef het weldadige gevoel na afloop als: ‘Het lijkt of ik heb gesport, maar dan zonder te bewegen.’

Bij de Strijkplank kun je kiezen voor een volledige bamboemassage, een geïntegreerde bamboemassage met één van de andere technieken of een bamboestoelmassage.