strijkgoed

Paula: “Wat was het fijn; de Thaise massage van Kyra. Het heeft me echt geholpen om nog meer in mijn lijf aanwezig te zijn. Heerlijk om na afloop te voelen hoeveel lichter mijn lijf aanvoelt. De ruimte voelt heerlijk aards en geborgen en ook de energie van Kyra is prettig, veilig en afgestemd.

Een perfecte start van het weekend. Dank je wel nog.”

Mariël: “Vandaag heb ik een Thaise massage ontvangen van Kyra. Zowel lichamelijk als emotioneel werd ik op diepe lagen geraakt. Door Kyra’s kundige handen (en in dit geval ook voeten) en de veilige bedding die ze biedt voelde ik mij ‘gedragen’ . Kyra verstaat haar vak als geen ander. Een echte aanrader!

Dankjewel Kyra
Yvonne: “De mini-retreat van 1 dag is een aanrader: een hele dag voor mezelf in de rustige pipo-wagen, (met 2 knorrende varkens ernaast, geweldig). Er horen 2 massages bij, die door Kyra afgestemd worden op wat ik/mijn lichaam nodig heeft. Heerlijk!!”

Renée: “Drie jaar geleden kreeg ik een ontspanningsmassage bij De Strijkplank cadeau.

Vandaag de dag ben ik er nog steeds 1 x per maand te vinden.
Lekker liggen op een verwarmde massagetafel, op de achtergrond een zacht muziekje , ingesmeerd worden met geurende olie, af en toe 2 bamboestokken rollend over mijn lichaam in serene rust kom ik tot een totale ontspanning van lichaam en geest. Kyra voelt precies aan wat mijn lichaam nodig heeft. Zalig.
Een aanrader voor iedereen. Ik ga nooit meer bij haar weg.”
Maria: “Ik waardeer en voel steeds jouw betrokkenheid. Daardoor voelt het alsof we de behandeling echt als team doen.”
P1120209